Yoga

Vin og Yoga

 

DOURO VALLEY – PORTUGAL
20.-24. SEPTEMBER 2018

 

Velkommen til 4 opplevelsesrike og avslappende dager
i vakre Dourodalen – opplev Portugal på sitt beste.

 

I september får du den unike muligheten til å være med på vinhøsting med en av Portugals vinprodusenter, Quinta das Peixotas, i det verdenskjente vinområdet Douro Valley. I vakker natur og fredfulle omgivelser får du også sjansen til å ta del i yoga, pusteteknikker og meditasjon.

Portugal er et land med en sterk vintradisjon, og kvaliteten på vinene er anerkjent verden over. Sammen med Joana, fra vingården Quinta das Peixotas inviterer vi deg til å ta del i årets vinhøsting og bidra med å produsere en av de beste vinene i Portugal.

Disse dagene får vi blant annet være med å tråkke druer på tradisjonell vis, bli kjent med prosessen i en vinproduksjon, plukke vindruer og smake viner, spise lokal portugisisk mat i sosialt samvær, nyte en deilig frokost ved bassengkanten, gå fottur i de vakre åsene, finne ro og gjøre yoga i solnedgang (tilpasset alle nivåer). Turen avsluttes med en dag i vakre Porto by hvor vi får nyte tid på egenhånd, før vi møtes til en aperitiff og en siste felles middag på turen.

 

NÅR
20. – 24. september 2018

PRIS
8 700 NOK per person

 

 

 

 

HVA ER INKLUDERT:

3 netter på gården Quinta da Pitarrela i Dourodalen. www.quintadapitarrela.com
1 natt på hotell i sentrum av Porto.
Frokost alle dager, lunsj 2 dager, middag 4 dager, inkludert vin til maten.
Morgen- og kveldsyoga 3 dager. Yoga tilpasset alle nivåer, og det er frivillig om man vil delta. Fokuset blir grunnleggende yoga, pust og meditasjon. (Temaer: morgenstrekk, hofteåpnere, avspenningsyoga, balanse, finne fokus og ro i egen kropp og pust.)
1 full dag med omvisning, høsting og tråkking av druer på vingården Quinta das Peixotas. www.quintadaspeixotas.com
1 gaveeske med kolleksjon av tre forskjellige viner som Quinta das Peixotas produserer.
Transport for 4 dager. (Inkludert tur/retur flyplassen)
Fottur i de vakre åsene i Dourodalen.
En unik sjanse til å møte og bli kjent med en gruppe likesinnede og interessante mennesker.
Tilgang til svømmebasseng, egentid til å slappe av, lade batteriene, lese eller ta en lur.
I tillegg inviterer jeg til en kveld med middag i etterkant av turen, hvor vi smaker vin fra Dourdalen, deler bilder og mimrer om turen.

(Prisen for overnatting gjelder i delt dobbeltrom med enkeltsenger, ønskes det separat enkeltrom kommer et pristillegg.)

 

HVA ER IKKE INKLUDERT:

Dine flybilletter, avgifter og baggasjekostand.
Reise- og avbestillingsforsikring (Dette er et krav.)
Måltider/produkter/aktiviteter som gjøres på egenhånd.
Lunch i Porto søndag og mandag før avreise.

 

ALTERNATIVE TILBUD I TILLEGG:

BIKE & EAT: Guidet sykkeltur i Porto. Guidet sykkeltur langs Duoroelven, hvor vi oppdager gastronomiske skatter på veien. Turen starter i den historiske bydelen, fortsetter langs elven og ender når vi kommer til sjøen. På veien får vi bla. smake god, portugisisk vin og spise Bacalao rett fra fisketorget.

OVERNATTING
HVOR SKAL VI BO: Vi skal tilbringe tre netter på den flotte gården, Quinta da Pitarrela, hvor Tiago og Sonia inviterer deg til å glemme det travle dagliglivet og finne fullstendig ro omringet av vinterrasser og naturens underverk. Her kan du nyte en familiær, stille og avslappet atmosfære med fantastisk utsikt over Duorodalen. Landskapet er unikt, bygget i århundrer av menneskehender. (Bilder under fra Quinta da Pitarrela)

 

 

 

 

PORTO
Fjerde og siste natten tilbringes på hotell i hjertet av den historiske byen Porto. Her kan du nyte tid for deg selv; oppdage sjarmerende hus, trange gater, noen av de vakre kirkene dekt av blå fliser og mange imponerende katedraler. Ta en rundtur i et av de mange portvinshusene og besøk Portugals eldste bokhandel (som står på UNESCOs verdensarvliste). Vi møtes på slutten av dagen til en aperitiff og en siste felles middag på turen.

Aktiviteter, som guidet tur av en lokal, er også tilgjengelig etter ønske.

 

 

TRANSPORT
ANBEFALT FLYREISE:
Utreise: Torsdag 20. sept, Gardermoen 12.45 – Porto 18.00. Pris per d.d.: 2033,-
Retur: Mandag 24. sept, Porto 15.45 – Oslo 22.50. Pris per d.d.: 1750,–

Transporten som er inkludert til og fra flyplassen, tar utgangspunkt i disse tidene. Hvis noen ønsker og utvide reisen sin eller møtes et annet sted, avtales det nærmere.

 

Påmelding – www.rimdesign.no/travel

Leave a Reply