Yoga

Dionne Elizabeth

Fotokredit: Emma Croman

 

Hva er din forbindelse med Norge? Når oppdaget du landet, og hva får deg til å ville komme tilbake?

Jeg bodde i Bergen 2010 – 2014 hvor jeg blant annet startet arrangement-serien Kunst + Yoga i samarbeid med KODE – Kunstmuséene i Bergen (http://dionne.space/artyoga). I tillegg hadde jeg klasser i den sjarmerende og unike Herosalen i Bergen Barneasyl (Norges eldste barnehage) hvor jeg traff fantastiske mennesker som har vært med meg på å utforske verden gjennom workshops, retreats og musikk-prosjekter i både Storbritannia og rundt i hele Norge frem til i dag. Jeg kan knapt vente med å se deres søte ansikter og smil igjen, samt møte nye gjester, i et (forhåpentligvis) vårlig Bergen 21. april!

 

 

Du beskrives som en kreativ coach, yoga- og meditasjonslærer, DJ, skribent og fest-fikser. Hva vil du gjøre i /ta med til Norge?

Forrige helg var jeg i Bergen for å være DJ (utrolig gøy, men måtte drikke rikelig med grønn te for å holde det gående til stengetid), men de neste to helgene i Bergen og Oslo for BLOOM workshops blir det mer fokus på yoga og bevegelse. For meg kommer likevel gjerne en idé til yoga og bevegelse fra sanger, bøker eller rommet vi har arrangementet i, så jeg tar alltid meg meg så mye inspirasjon som mulig i alle sine former. Mange spør meg ofte akkurat hva det er jeg driver med (og jeg kan forstå at det kan være noe forvirrende iblant som polymath), noe jeg har tatt som utgangspunkt i den nyeste episoden av min podcast ‘I Feel For You’. Lytt her: http://dionne.space/podcastepisode/9

 

 

Fotokredit: Emma Croman

 

 

Det virker som du er splittet mellom England og Norge, du reiser mye fram og tilbake. Er det stor forskjell i folks holdninger og oppfatninger til deg og det du gjør? Eller er du like høyt verdsatt over alt?

Både i Storbritannia og Norge har jeg vært heldig å møte mennesker som har vært åpen for alle mine prosjekter, om det har vært Yoga Disco, Yoga + Movement, Art + Yoga, Feelings (music radio show), I Feel For You (podcast), Brighton Retreats, Lick Yoga (Yoga i en frozen yogurt fabrikk), visionboarding workshops, Yoga + Writing, Composers Retreats i Siljustøl/Troldhaugen/Lysøen i samarbeid med KODE, potion making workshops eller Yoga + Supper Club. Jeg har samlet info, bilder og video fra de fleste av mine prosjekter her: http://dionne.space/portfolio

 

 

Kan du fortelle litt om hvilke forventninger du har til BLOOM workshopen du skal ha i Bergen og Oslo?

BLOOM workshops i Bergen og Oslo nå i april blir en reise i ulike stilarter av yoga, bevegelse, meditasjon, breathwork og kreativitet. Jeg ser frem til å møte nye og kjente igjen i Herosalen i Bergen og på Leela Yoga i Oslo og håper virkelig jeg kan være med å ønske våren velkommen og inspirere andre til å ‘blomstre’ på sin egen måte. All informasjon, bilder og videoer kan man se på min nettside her: http://dionne.space/blog/bloombergen og her: http://dionne.space/blog/bloomoslo

 

BLOOM i Bergen er utsolgt (med venteliste), men det finnes fremdeles ledige plasser på Leela Yoga 28 + 29 april. https://www.leelayoga.no/tickets

 

 

Håper vi sees der!

Dionne x x

 

Leave a Reply