Podcasts

Intervju med Silje fra Treningspodden

Silje.thorstensen.myrens.treningspodden

Navn: Silje Thorstensen

 

Hvor bor du? Fornebu/Oslo

 

Er du oppvokst i Oslo?

Jeg kommer originalt fra Skien, ca to timer utenfor Oslo, men har bodd i Oslo de siste 12 årene og føler meg helt klart mest hjemme her!

 

Fortell oss litt om familielivet ditt:

Har en kjæreste fra Australia og to fantastiske tvillingbarn på fem år. Vi er et superteam og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten disse favorittmenneskene i livet mitt.

 

Silje.thorstensen.myrens.treningspodden.trening

 

Hva var grunnen til at dere valgte å kalle podcasten deres for “Treningspodden”?

Navnet Treningspodden ble valgt ut sammen med daværende redaksjonssjef i Shape Up Karine Thynes. Vi ønsket et navn som tydeliggjorde at hovedfokuset skulle være trening. (Selv om det ofte sniker seg inn mye andre temaer også, hehe)

 

Podcasten deres virker å være rettet hovedsaklig mot jenter og trening. Hvordan klarer dere å holde interessen oppe uke etter uke? Har dere noen planer om å prøve å nå ut til flere mannlig lyttere?

Selv om målgruppen til Treningspodden først og fremst var rettet mot jenter ble det kjapt tydelig for oss at flere gutter også hører på oss og det er utrolig hyggelig! Det er ingen grunn til at det vi snakker om er forbeholdt jenter så vi blir bare glad for flere mannlige lyttere! Jakten på spennende temaer har nesten blitt en hobby og utrolig nok popper det stadig opp flere spennede temaer vi ønsker å dra med oss videre inn i podcasten selv om vi straks er på episode hundre og har holdt på i godt over to år. Det finnes uendelig med interessante temaer å ta fatt på innenfor treningsverden!

 

Har du lært noe av gjestene i “Treningspodden” som du har implementert i ditt eget liv?

Vi lærer utrolig mye av hver eneste gjest vi har på besøk så helt klart ja! Jeg tror på mange måter at hver eneste gjest vi har hatt innom påvirket hvordan jeg tenker på og har lært meg mye. Episoden der vi snakker om å være modig med Kari Traa har feks påvirket meg til å gønne på litt ekstra i ulike situasjoner.

 

Hvordan endte du opp med Pia som poddepartner?

Jeg startet opprinnelig podcasten med redaksjonssjef Karine Thynes I 2016 og da hun skulle over på nye prosjekter året etter ble det naturlig at Pia overtok hennes rolle i podcasten. Det er jeg veldig glad for, hun er en super poddepartner å jobbe med!

 

treningspodden.pia.silje

Beskriv Pia med 3 ord: Målrettet, profesjonell og gøyal!

 

Hva har vært den største overraskelsen etter at du begynte med podcasting?

Hvor tett på lytterne vi er! Vi har fått utrolig mange lytterbrev der folk deler sine innerste tanker og følelser rundt ulike temaer innen helse. Det at våre tanker og verdier i podcasten er med å påvirke jenters tanker rundt kropp og trening i positiv retning er selve drivkraften til å fortsette og vi er utrolig takknemlig for denne muligheten til å snakke med treningsjenter der ute.

 

Hvilke hobbyer har du?

Er det lov å si trening?? Haha! Men ja, mye tid går til ulik trening. Yoga har feks blitt en stor del av uken min nå de siste årene og det setter jeg stor pris på. Ellers setter jeg veldig pris på å dra til fjells med familien min og på sommeren er vi glade i å flyte rundt på et stort SUP brett på stranda der vi bor. Grilling og utendørs aktiviteter blir vi aldri lei!​

 

Hva kan vi forvente i podcasten fremover?

Podcasten fortsetter helt klart sterkt utover 2018 og vi gleder oss til å ta inn flere spennende gjester og nye temaer utover.

Podcasten finner du på Itunes, Soundcloud og Acast:

https://itunes.apple.com/no/podcast/treningspodden/id1092985217?mt=2#

https://www.acast.com/treningspodden

 

Les mer om Silje her: www.siljethorstensen.com

Leave a Reply